Lajme

  • Turgut Ozal Social Media

Konkursi i Pikturës

Date: February 4, 2015 Author: Selman Categories: Lajme, Lajme kryesore

Atdhedashuria, vëllazërimi dhe mbrojtja e ambientit ishin temat e konkursit të pikturës që
u zhvillua me rastin e muajit të Historisë dhe Letërsisë. Konkursi ishte ndarë në dy kategori
ndërsa kriteret e përzgjedhjes së fituesve ishin kompozimi, trajtimi i linjës, dritëhija dhe ngjyrosja.
Ky konkurs u zhvillua për herë të parë në kolegjin “Turgut Özal” dhe nxënësit u paraqitën me
punime shumë cilësore.

 

Play Our Song