Finalja e Konkursit të Krijimit

Finalja e Konkursit të Krijimit

image

 

Këtë javë, duke ndjekur dhe në vijimësi të aktiviteteve të tjera të Javës së Letërsisë,u zhvillua edhe Finalja e Konkursit të Krijimit. Krijuesit më të talentuar të shkollës sonë do të konkurojnë mes tyre dhe gjithashtu midis më të mirëve të paraleleve të ndryshme. Për çdo paralel janë zgjedhur 10-13 nxënës konkurues të kualifikuar nga faza gjysmëfinale. Finalja e konkursit të krijimit në Kolegjin “Turgut Ozal” u zhvillua në datën 5 nëntor 2015 në orën 8.00-9.00 në ambjentet e caktuara nga organizuesit. Nga kjo fazë do të dalin nxënësit fitues për çdo paralel dhe 5 më të mirët që do të shkojnë në konkurim në konkursin që do të zhvillohet midis kolegjeve turke në muajin Dhjetor. Këta janë emrat e nxënësve të kualifikuar për në Finalen e Konkursit të Krijimit:.

Emrat e finalistëve në konkursin e kompozicionit (krijimit) për kategorinë e klasave të 7-ta, të 8-ta dhe të 9-ta.

[mls_onehalf first=”yes”]

KLASAT E SHTATA

1- Sara Likaj 7G

2- Gledis Kondi 7B

3- Arjola Nuredini 7A

4- Klea Nela 7D

5- Sara Xholi 7D

6- Ariel Kabashi 7B

7- Ledja Allaraj 7B

8- Ester Albrahimi 7B

9- Pamela Mera 7A

10- Klea Dingu 7B

 

KLASAT E TETA

1- Breana Shehetila 8B

2- Lucy Skifteri 8G

3- Anja Gaci 8C

4- Fiona Myderizi 8D,

5-  Haidi Durrësi 8G

6- Aleksia Peleshi 8F

7- Jera Isakaj 8A

8- Event Sharku 8D

9- Olsi Canaj 8A

10- Artela Roshi 8G

 

KLASAT E NËNTA

1- Gabriela Shehu 9A

2- Alba Goskova 9F

3- Jorida Nuredini 9H

4- Dea Bardhoshi 9D

5-  Xhesi Nurellari 9B

6- Anxhela Gjini 9A

7-  Anisa Pihoni 9F

8-  Fjona Kazazi 9H

9-  Jola Kamberi 9H

10- Adea Nuri 9H

11- Eni Zeqo 9G

12- Dea Sahiti 9E

13- Iris Gjevori 9C

[/mls_onehalf]
[mls_onehalf]

KATEGORIA E KLASAVE 4,5,6

 

VENDI 1:

1- Kloi Gina, 4C

2- Amabel Kola, 5B

3- Vivien Shkodra, 6H

 

VENDI 2

1- Tesia Thereska, 4E

2- Sidrit Pashako, 5C

3- Xhoia Mekollari, 6B

 

VENDI 2

1- Iris Aliaj, 4A

2- Mishel Karafilaj, 5E

3- Nikol Dalipi, 6G

 

VENDI 3

1- Keti Bardhoshi, 4B

2- Hera Hadëri, 5G

3- Hygen Amoniku, 6B

 

VENDI 3

1- Klara Muça 4A

2- Mei Et-Hemaj, 5E

3- Vera Biba, 6F

 

VENDI 3

1- Lisna Xhelepi, 4B

2- Nikol Tushaj, 5E

3- Klaudia Plevneshi, 6A

 

NXËNËSIT ME KOMBËSI TË HUAJ

 

VENDI 1

1- Melis Albayrak, 4E

2- Berk Cemil Köksal, 5A

3- Reyhan Topçelik, 6D

 

VENDI 2

1- Engin Fatih Kiliç, 4G

2- Yusuf Resul, 5E

3- Ahmed Abou Seif, 6F

 

VENDI 3

1- Hatice Eylul Ershahin, 4E

2- Baran Üstündağ, 5A

3- Tuana Baydi, 6E

4- Berk Üstündağ, 5A

[/mls_onehalf]