Posts

  • Turgut Ozal Social Media

Lojrat e inteligjencës

Date: February 12, 2015 Author: Selman Categories: Posts

Të gjithë nxënësnit, të gjithë grupmoshave, njoftohen se në datën 14 shkurt do të zhvillohet faza përzgjedhëse për lojrat e inteligjencës.

Ju rikujtojmë se lojrat ku mund të merrni pjesë janë nëntëgurëshi, jenga, mangalla dhe hanoi. Përzgjedhja dhe regjistrimi bëhen në kompleksin Turgut Ozal dhe nisin në orën 09.00.

Play Our Song