Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

Medalje nga SHBA

Date: May 11, 2015 Author: Selman Categories: Postimet kryesore

Nxënësit e klasave të nënta, Enriko Shkurti dhe Kleid Hoxha, morën medalje bronzi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës si përfaqësues të Shqipërisë në konkursin ndërkombëtar ISWEEEP.

Ky konkurs zhvillohet në shtetin e Teksasit me pjesëmarrës nga shumë vende të ndryshme. Kleidi dhe Enriko u përzgjodhën nëpërmjet konkursit ASEF që u zhvillua nga kolegjet turke në Shqipëri. Ata morën medalje ari dhe fituan, në këtë mënyrë, të drejtën për të marrë pjësë në konkursin në Teksas.

Pranë tyre gjendet këshilltari dhe mësuesi i tyre Metin Onur Kara i cili prej dy vitesh është kujdesur në mënyrë të veçantë për ta.

 

Play Our Song