Muaji i Historisë dhe Letërsisë

Muaji i Historisë dhe Letërsisë

Muaji tetor me artin dhe letrat dhe nëntori me dy datat e shënuara në të, janë veshur sërish me ngjyrat kuq e zi. Emocioni, vëmendja dhe dashuria për letërsinë dhe artin, si dhe Festat e 28 dhe 29 Nëntorit ishin përmbyllja e Muajve të Letërsisë dhe Historisë. U ekspozuan projekte e postera të ndryshëm dhe u zbukurua çdo ambient i shkollës me shqiponja dykrenare e flamuj të kuq. Shumë performanca e konkurse dhe në fund të secilit muaj u dha një shfaqje me talentet e vegjël ku të ftuar ishin prindër e përfaqësues nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë.

 

[mls_gallery id=”1104″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]