NJË FILLIM I MBARË PËR NJË TË ARDHME TË SIGURTË

NJË FILLIM I MBARË PËR NJË TË ARDHME TË SIGURTË

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama dhe Ministrja e Arsimit dhe Sporti, Lindita Nikolla me datë 27.11.2014 dhanë certifikata vleresimi për 10 shkollat më të mira private në rënditjen kombëtare, sipas Raportit të Maturës Shtetërore 2013-2014.

 
Vendi që zunë shkollat tona në këtë rënditje;
Shkolla e mesme “Mehmet Akif” Vajza, Tiranë zuri vendin e dytë
Shkolla e mesme “Mehmet Akif” Djem, Tiranë zuri vendin e pestë
Shkolla e mesme “Turgut Özal”,Tiranë zuri vendin e gjashtë


Ne ndihemi krenarë me rezultatet e arritura nga nxënësit e shkollave tona, pasi ato janë e ardhmja e vendit , zhvillimi dhe perparimi i kombit tonë varet nga edukimi ideor dhe ndjesor i këtyre individëve.
Falenderojmë gjithë stafin pedagogjik dhe nxënësit e ketyre shkollave që me përkushtimin e tyre të pa lodhur arritën rezultate të tilla.