Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

Njoftim.

Date: November 9, 2016 Author: Selman Categories: Postimet kryesore, Posts

Të nderuar nxënës, sipas njoftimit të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit në datën. 10.11.2016 rifillon mësimi. Ju mirëpresim në bankat e shkollës.

Play Our Song