Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

Njoftim për vitin e ri shkollor

Date: August 31, 2017 Author: Selman Categories: Postimet kryesore, Posts

Njoftojmë të gjithë prindërit, nxënësit dhe komunitetin shkollor se vogëlushët e kopshtit dhe parashkollorit e fillojnë mësimin ditën e hënë, datë 4 shtator 2017.
Nxënësit e klasave të para e nisin mësimin ditën e mërkurë, datë 6 shtator 2017. 
Të gjithë nxënësit e tjerë e fillojnë shkollën ditën e hënë, datë 11 shtator 2017.
 
Ju mirëpresim 

Play Our Song