Panairi i Librit

Panairi i Librit

Nxënësit e Kolegjit “Turgut Özal” vizituan gjatë nëntorit Panairin e Librit “Tirana 2014”.
Aty u njohën me botues të rinj për fëmijë dhe me tituj të ndryshëm librash.
Shtëpitë e botimit këtë vit patën një larmi botimesh të shkrimtarëve shqiptarë e të huaj.
Ky ishte panairi i 17-të dhe iu dedikua 200 vjetorit të lindjes së shkrimtarit
Jeronim de Rada.

 

[mls_gallery id=”1161″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]