Lajme

  • Turgut Ozal Social Media

Provimet e Anglishtes KET dhe PET

Date: March 7, 2016 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Pas katër ditësh, përfundoi testimi i njohurive të anglishtes për nxënësit e klasave të gjashta dhe të teta në të gjitha kolegjet turke në Shqipëri.

Në tre ditët e para nxënësit u testuan në aftësinë e të folurit, ndërsa ditën e katërt në lexim, shkrim dhe dëgjim.

Provimet KET dhe PET janë markë ndërkombëtare e universitetit të Kembrixhit. Këto provime janë kthyer në traditë në kolegjet turke.

Përgjigjet së bashku me certifikatat pritet të vijnë për rreth tre javë.

Suksese të gjithë nxënësve!

Play Our Song