WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (7847) ORDER BY t.name ASC

Roboti i kolegjit konkuron në USA - Kolegji Turgut Ozal
Dy nxënës të klasës së tetë, Metjon Agastra dhe Patrick Kola, gjenden duke prezantuar robotin e tyre ambientalist në Olimpiadën Genius në Oswego, New York.
Projekti i tyre quhet Cannon Shooter dhe hyn në kategorinë e ambientalizmit. Metjoni dhe Patricku po konkurojnë së bashku me 1253 nxënës të tjerë nga 111 shtete të ndryshme të botës.
Roboti i dy nxënësve tanë duhet të mbledhë kuba me ngjyra të ndryshme që përfaqësojnë materiale të ndryshme si plastika, letra, qelqi etj. Gara fitohet prej robotit që arrin të mbledhë sa më shumë kuba dhe t’i vendosë në vendin e vet.
Të premten, dt. 16.06.2017, pritet të njoftohen fituesit.
Gjithsej 750 projekte janë kualifikuar nga 2484 që kanë aplikuar.
Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *