Rroftë Shqipëria

Rroftë Shqipëria

Përcjellja e dashurisë për Atdheun dhe e vlerave kombëtare brezave, le të jetë frymëzimi ynë!

Videoklipi “Rroftë Shqipëria” jehon fuqishëm këtë Nëntor duke uruar shqiptarët kudo ku ndodhen dhe duke përcjellë emocione e vlera në respekt të kombit, flamurit e krenarisë kombëtare.

Shqipja krenare çon peshë zemrat e shqiptarëve dhe amanetin e brezave për të fluturuar e lirë me Flamurin e Atdheut në zemër. Fluturimi i saj në malet shqiptare, jehon si melodi e shekujve se mbi gjithçka është Shqipëria.  

Me këtë videoklip urojmë Gëzuar Festat e Nëntorit dhe Ditëlindjen Shqipëria jonë!

Përgatiti: Imelda Prençe