WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (7834) ORDER BY t.name ASC

Të nderuar prindër dhe nxënës të klasave të 9-ta ! - Kolegji Turgut Ozal

Provimet Kombëtare të Arsimit Bazë, për vitin shkollor 2016- 2017, do të zhvillohen: 

a) Gjuhë e Huaj (Anglisht), 12 Qershor 2017;

b) Gjuhë Shqipe, 22 Qershor 2017;

c) Matematikë, 27 Qershor 2017;

Nxënësit duhet që:

  1. Nxënësit duhet të paraqiten pranë shkollës 9- vjecare “Ahmet Gashi “ në orën 8:30.
  2. Të kenë me vete një mjet identifikimi.
  3. Të jenë të pajisur me stilolaps, laps dhe gomë fshirëse.
  4. Të kenë me vete një shishe ujë.
  5. Nuk lejohet celulari dhe pajisje të tjera elektronike. 
  6. Të njihen me rregullat e provimit sipas rregullores së PKAB

JU UROJMË SUKSESE!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (7889, 7906, 7914) ORDER BY t.name ASC