Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

Urime skuadrës së Shqipërisë!

Date: June 19, 2016 Author: Selman Categories: Postimet kryesore, Posts

Urime skuadrës së Shqipërisë dhe gjithë shqiptarëve kudo që janë për fitoren.

Një ndeshje fantastike në fushë dhe një tifozëri po aq e mrekullueshme në stadium dhe kudo.

Play Our Song