Vizitë në Ambasadën Hollandeze

Ambasadori I Hollandës, z. Reinout Vos, mikpriti në ambjentet e ambasadës nxënësit e klasës 5-B, shoqëruar nga nëndrejtori dhe mësueset. Gjatë bisedës me nxënësit, z. Vos shprehu një vlerësim dhe falenderim të vecantë për nxënësit në lidhje me projektet e tyre tepër krijuese për librin dhe shkrimtarin e tyre të Read more…

Një takim i veçantë me z. Martin Nuttall, Koordinator i Partneritetit dhe Projekteve nga Cambridge Assessment International Education.

Shkolla jonë prej dy vitesh është pjesë e institucioneve arsimore ku kryhen provimet Cambridge Checkpoint. Ditën e djeshme pritëm në shkollën tonë një mysafir të veçantë, z. Martin Nuttall, Koordinator i Partneritetit dhe Projekteve nga Cambridge Assessment International Education. Ai vizitoi me kureshtje laboratorët e shkencës, sallat e informatikës, palestrat Read more…

Ceremonia e ndarjes së medaljeve

Juritë të ndara sipas fushave përkatëse, vlerësuan projektet me një votim me sistem pikësh online, ku secili anëtar i jurisë votoi individualisht. Pas përpunimit të të dhënave, nxënësit, prindërit dhe mësuesit, kaluan në Sallën e Koncerteve të shkollës “Turgut Ozal”. Ceremonitë e ndarjes së medaljeve u zhvilluan të ndara sipas Read more…

ASEF Social Science 2022

ASEF (Albanian Science and Engering Fair) SOCIAL u zhvillua për të dytin vit radhazi i ndarë nga ASEF NATURAL SCIENCES. Pjesëmarrja ishte vërtet e lartë me 1007 nxënës – konkurrentë nga Tirana, Durrësi, Shkodra, Prishtina, Prizreni e Gjakova. Gjithsesj ishin 586 projekte për nënkategoritë: Gjuhët dhe komunikimi Histori dhe Gjeografi Read more…

28-29 Nëntor!

Në kuadrin e festave të nëntorit sot në shkollën tonë u zhvillua një koncert festiv me pjesëmarrjen e nxënësve të shkollës “Turgut Ozal”. Skena bashkë me fëmijët ishte bërë kuq e zi. Nuk munguan as veshjet popullore nga e gjithë Shqipëria. Vallet, këngët, interpretimi i fëmijëve me vjersha nga krahinat Read more…

Gëzuar Festat Shqipëri!

“ Shqipëri o vendi im, mbushur drit’e krenari, të kam nënë e më ke bir’ zemra ime Shqipëri!” Përcjellja e dashurisë për Atdheun dhe e vlerave kombëtare brezave, le të jetë frymëzimi ynë! Atmosfera e Festave të Nëntorit jehoi në ambientet e Kolegjit “Turgut Ozal” përmes emocioneve që sjellin aktivitetet  Read more…