Argëtohemi në kinema

Argëtohemi në kinema

Pas një periudhe intensive provimesh të përgjithshme, nxënësit e fillores shkuan në një nga
kinematë e qytetit. Veprimtaria shërbeu për çlodhjen dhe argëtimin e tyre, i cili është gjithnjë
i shumëfishtë kur je me shokët e shoqet. Filmi i përzgjedhur prej mësuesve në kinema ishte
tre dimensional dhe mbajti gjallë interesin e fëmijëve në çdo moment. Madje, bisedat rreth tij
vazhduan dhe ditë më pas.

 

[mls_gallery id=”1176″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]