Evente

Sep
16

Suksese për vitin e ri shkollor 2020-2021

Viti i ri shkollor 2020-2021 ka nisur në të dy godinat e kolegjit “Turgut Ozal” me dëshirën e madhe për Dijen dhe me kujdesin e shtuar për shkak të situatës, në të cilën ndodhemi. Duke zbatuar me shumë rigorozitet protokollin e sigurisë dhe të gjitha masat që kërkohen, çdo ditë nxënësit, mësuesit dhe i gjithë […]

By Ergyst Shehu | Evente . Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Sep
03

Mirë se vini fëmijë të dashur, gëzimi dhe hareja jeni ju!

Mirë se vini të dashur fëmijë mes zbukurimeve, lodrave dhe urimeve të pafundme! Ambientet e shkollës “Turgut Ozal” u gjallëruan në datën 1 shtator nga zërat e ëmbël të vogëlushëve të kopshtit të grupeve të para, të dyta dhe të parashkollorit. Zërat e tyre si cicërima zogjsh dhe vetë fëmijët si flutura të bukura, rikthyen […]

By Ergyst Shehu | Academic . Evente . Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Aug
27

Mësuesit e kolegjit “Turgut Ozal” trajnohen nga trajnerët e Universitetit të Kembrixhit

Mësuesit e lëndëve shkencore të kolegjit “Turgut Ozal” morën pjesë në një trajnim on-line të ofruar nga Universiteti i Kembrixhit. Trajnerët me përvojë të këtij universiteti trajnuan mësuesit në lidhje me përdorimin e programeve të Kembrixhit për lëndët shkencore Matematikë, Biologji, Fizikë dhe Kimi. Gjithashtu dhe mësuesit e gjuhës angleze, ishin pjesë e një trajnimi […]

By Ergyst Shehu | Academic . Evente . Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Aug
27

Për një vit mësimor sa më të suksesshëm

Të nxitur dhe të motivuar nga dëshira dhe qëllimi ynë, për t’u dhënë nxënësve tanë një arsimim sa më cilësor dhe sa më të sigurt, në kolegjin “Turgut Ozal” kanë filluar tashmë përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor 2020-2021, sepse siç thotë populli: “Fillimi i mbarë, gjysma e punës.” Kanë filluar trajnimet e […]

By Ergyst Shehu | Academic . Evente . Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Aug
25

Përgatitjet në godinën e re të shkollës “Turgut Ozal”

Vazhdojnë përgatitjet në godinën e re të shkollës 9-vjeçare jo publike “Turgut Ozal”. Këto masa po merren për të siguruar hapësirat për distancimin fizik dhe për të siguruar një proces mësimor sa më të sigurt dhe cilësor për nxënësit tanë.  

By Ergyst Shehu | Academic . Evente . Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Aug
25

25 vjet “Turgut Ozal”

25 vjet “Turgut Ozal”. Aty ku studiuan nxënësit që u pranuan nga universitetet më të mira në botë. Për regjistrime ju mirëpresim çdo ditë nga ora 09:00 deri në 14:00. Për të vizituar ambientet tona dhe për t’u njohur nga afër me programet mund të kërkoni një takim në nr 00355696694411.

By Ergyst Shehu | Academic . Evente . Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Sep
11

Fëmijët e klasave të para në kolegjin “Turgut Ӧzal”

  Në kolegjin “Turgut Özal “, dita e parë e shkollës, për nxënësit e klasave të para, ka sjellë urime dhe emocione të shumta për 168 fëmijë, të cilët janë ulur sot për herë të parë në bankat e shkollës. Me qëllim njohjen e ambienteve ku do të studiojnë, prezantimin me stafin mësimdhënës si për […]

DETAIL
Oct
31

Klasat e dyta e të treta, ekskursion në Pezë

Për t’i shijuar sa më këndshëm ditët e fundit me diell të stinës së vjeshtës, nxënësit e klasave të dyta dhe të treta, ishin në një ekskursion në Pezë. Të shoqëruar nga mësueset, ngjyrat e buzëqeshjeve, zërat dhe lojërat fëminore, përzier me të gjitha reflekset e mundshme të ngjyrave të vjeshtës, kjo shëtitje mori një […]

By erjona saqe | Evente
DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP