WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (16182, 16220, 16239, 16249, 16266, 16281, 16298, 16342) ORDER BY t.name ASC

Turgut Ozal Education, Author at Kolegji Turgut Ozal

Nxënësja e Kolegjit “Turgut Özal” fiton vendi e dytë në Olimpiadën Ndërkombëtare të Turqishtes

Në Olimpiadën Ndërkombëtare të Gjuhës turke (Türkçe Olimpiyatlarɪ), organizuar nga IFLC, zhvilluar në muajin maj 2019, nxënësja e klasës së tetë Onejda Sheshori, ka fituar vendin e dytë në botë, duke u vlerësuar me medalje dhe vlerësimet përkatëse si pjesë e çmimit. Kjo olimpiadë zhvillohet në dy faza. Në fazën Read more…

Nxënësit e klasave të nënta të Klubit Shpresa dhurojnë mjete shkollore dhe lodra në shkollën “Katundi i Ri”

Aktiviteti i radhës i Klubit Shpresa u zhvillua në shkollën “Katundi i Ri”. Ishin nxënësit e klasave të nënta, anëtarë të Klubit Shpresa, të cilët iu dhuruan ndihma në mjete mësimore për kopshtet shkollën, gjithashtu dhe libra jashtëshkollorë për bibliotekën e shkollës, bashkëmoshatarëve të tyre në këtë shkollë. Për 65 Read more…

“Pema e miqësisë”

“Sa e bukur është pema e jonë, e cila tregon për të gjithë shokët e shoqet e mia.” Kështu shprehen vogëlushët e grupeve të para për pemën e tyre të miqësisë. “Pema e miqësisë” është momenti i parë me shokët e shoqet, momenti kur fëmijët fillojnë të mburren për shoqërinë e Read more…

Në Panairin e Librit

“Një fëmijë që lexon, do të jetë një i rritur që mendon…” Panairi i 22-të i Librit, Tirana 2019, u vizitua dhe nga nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal”.  Ky Panair është ngjarja më e madhe kulturore në pasqyrimin e veprimtarisë letrare brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë, i cili jep mundësinë Read more…