Blog

Oct
06

Kontribut për shkollën “Ardian Klosi”

Të kontribuosh në të mirë të arsimit, është ndihmë në të mirën e vendit. Bashkëpunimi më i fundit i shkollës sonë në këtë drejtim, me Bashkinë e Tiranës, ishte një projekt i dobishëm dhe mjaft frytdhënës. Ishin nxënësit e klasës 6E, ata të cilët e realizuan më së miri këtë projekt duke treguar bujari, gadishmëri […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
06

Dita Evropiane e Gjuhëve në Kolegjin “Turgut Ӧzal”

“Unë jam qytetar i gjithë botës.”, ishte lajtmotivi i aktiviteteve që u zhvilluan me rastin e Ditës Evropiane të Gjuhëve në shkollën tonë. 26 Shtatori, Dita Evropiane e Gjuhëve, është vendosur si e tillë me iniciativën e Këshillit të Evropës në Strazburg  prej vitit 2001. Zbukurimi i ambienteve të shkollës me punët dhe projektet e […]

By erjona saqe | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Oct
03

Intervistë me nxënësin Kesler Mziu, fitues i vendit të parë në konkursin Kangaroo Global Linguistic (KGL)

Klubi i Medias i mori një intervistë nxënësit fitues të Kangaroo Global Linguistic (KGL) për grupmoshën 10 vjeçare, Kesler Mziu, për ta pyetur mbi emocionet dhe mbresat e tij nga konkursi që zhvilloi vetëm para pak ditësh në Greqi. Intervistuesja: Përshëndetje Kesler! Kesleri: Përshëndetje! Intervistuesja: Ti sapo je kthyer nga Greqia, ku more pjesë në […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
03

Kesler Mziu përfaqëson denjësisht në Finalen e Kangaroo Global Linguistic (KGL)

Kesler Mziu, nxënës i shkollës sonë në klasën e 5-të,  kryesoi listën e nxënësve të përzgjedhur për konkursin e Kangaroo, finalja e të cilit është zhvilluar ditën e shtunë në Greqi. Ky konkurs ndërkombëtar zhvillohet një herë në vit dhe është i hapur për të gjithë nxënësit nga klasa e 3-të deri në klasën e […]

By erjona saqe | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Oct
02

Trajnim për luftën kundër bullizmit dhe ekstremizmit në sistemin arsimor në Shqipëri

Ekspertë ndërkombëtarë të Këshillit të Evropës dhe 13 trajnerë lokalë kanë ofruar asistencë direkte për 21 shkolla pilot në gjithë vendin, ku një ndër të përzgjedhurat është edhe shkolla jonë, në lidhje me veprimtarinë “Lufta kundër bullizmit dhe ekstremizmit në sistemin arsimor në Shqipëri”. Në këtë trajnim mësuesit morën njohuri mbi konceptet e bullizmit dhe […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Aug
31

Njoftim për vitin e ri shkollor

Njoftojmë të gjithë prindërit, nxënësit dhe komunitetin shkollor se vogëlushët e kopshtit dhe parashkollorit e fillojnë mësimin ditën e hënë, datë 4 shtator 2017. Nxënësit e klasave të para e nisin mësimin ditën e mërkurë, datë 6 shtator 2017.  Të gjithë nxënësit e tjerë e fillojnë shkollën ditën e hënë, datë 11 shtator 2017.   Ju […]

By Selman Fettahoglu | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Jul
28

Dëftesë lirimi

Njoftohen nxënësit e klasave të nënta se duke nisur prej datës 31.07.2017 mund të paraqiten në shkollë për të tërhequr dëftesat e lirimit nga ora 10:00-13:00.

By Selman Fettahoglu | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Jul
15

Bronz në ndërkombëtaren e matematikës

Nxënësja jonë, Heidi Durrësi, është shpërblyer me medalje bronzi në Bullgari. Konkurente në Olimpiadën e Matematikës për Ballkanin në kategorinë junior, Heidi arriti të merrte medaljen e vendit të tretë. Kjo ishte olimpiada e 21-të në të cilën Heidi përfaqësoi Shqipërinë, shkollën ku është përgatitur dhe mbi të gjitha ka marë shpërblimin për punën e […]

By Selman Fettahoglu | Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Page 20 of 56« First...10...1819202122...304050...Last »

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: info@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP