Blog

Dec
07

Klasat e 7G dhe e 8A ekskursion në qytetin bregdetar

Nxënësit e klasës 7G dhe të 8A, kanë zhvilluar një ekskursion në qytetin bregdetar të Durrësit. Ky ekskursion ishte në sajë të impenjimit të tyre maksimal dhe përfaqësimit të tyre shumë të mirë në Panairin Ushqimor. Ata shëtitën përgjatë shëtitores së këtij qyteti duke provuar lojëra të ndryshme për fëmijë. Valët e Adriatikut u bënë […]

By Imelda Prençe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Dec
07

Klasa e 5-të F vizitë në shtëpinë e Sali Shijakut

Nxënësit e klasës së 5-të F bënë një vizitë në një nga shtëpitë më të vjetra në Shqipëri, në shtëpinë e Sali Shijakut në Tiranë. Ata mësuan shumë fakte rreth kësaj ndërtese shumëvjeçare, që tashmë është e dyzuar në galeri arti dhe restorant tradicional. Ajo është rreth 300 vjeçare dhe i përket viteve 1400. Brenda […]

By Imelda Prençe | Lajme . Lajme kryesore . Uncategorized
DETAIL
Dec
04

Në fabrikën e këpucëve

Fëmijët e klasës së 4E vizituan fabrikën e këpucëve “Rozimpeks”. Atje u njohën me llojet e ndryshme të lëkurëve, ngjyrat, cilësinë dhe përmasat e tyre. Vëzhguan me interes prerjen e lëkurëve nëpër makineri, të cilat ishin të tipeve të ndryshëm dhe procesin e përgatitjes së një këpuce deri në pjesën e sipërme të saj. Përshtypje […]

By Imelda Prençe | Lajme kryesore
DETAIL
Dec
04

Takohemi për një libër

“E vizitova me kureshtje dhe kënaqësi institucionin arsimor, edukativ e kulturor ‘Turgut Ozal’ dhe për herë të parë e pashë veten në një muzeum të tillë monumental në të mirë të të rejave dhe të të rinjve të vendit tim….”, kështu u shpreh profesor Edmond Tupja, gjatë një takimi të zhvilluar me nxënësit e shkollës […]

By Imelda Prençe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Dec
02

Njoftim

Të nderuar prindër/ Të dashur nxënës, Ju njoftojmë se gjatë javëve në vazhdim, drejtoria e shkollës do të zhvillojë testime të përgjithshme me nxënësit e klasave 3-9, për njohuritë e fituara gjatë tremujorit të parë të këtij viti shkollor. Pjesa më e madhe e testimeve janë planifikuar të zhvillohen online, në mënyrë që përgjigjet të […]

By Selman Fettahoglu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Dec
02

“Në orën e mësimit të punës me dru”  

Mjaftojnë disa copa dërrasash, pak ngjitës, një kabinet, një mësuese që frymëzon dhe fantazia e fëmijëve merr krahë e fluturon përtej mureve të shkollës. Pamja që të ofrohet gjatë kësaj ore mësimi është krejt e ndryshme nga ajo që shohim zakonisht. Fytyrat e qeshura të nxënësve, bisedat plot entuziazëm, era e ngjitësit dhe zhurmat e […]

By Selman Fettahoglu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Nov
30

NJOFTIM

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë njofton pezullimin e procesit mësimor, në datën 01 dhjetor 2017, në të gjitha institucionet arsimore të arsimit parauniveristar. Dita e humbur e procesit mësimor do të zëvendësohet një ditë tjetër.   NJOFTIMSipas Institutit të Gjeoshkencës, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM), por edhe nga shërbimet meteorologjike… Posted by Ministria e […]

By Selman Fettahoglu | Lajme kryesore
DETAIL
Nov
26

Njoftim!

E hëna pushim. Në zbatim të VKM datë 23.11.2017, dita e hënë datë 27.11.2017 është caktuar ditë pushimi. Mësimet e kësaj dite do të zëvendësohen në një ditë tjetër për të cilën do t’ju njoftojmë. Më poshtë gjendet linku me Vendimin e Këshillit të Ministrave. https://kryeministria.al/al/newsroom/vkm/vendime-te-miratuara-ne-mbledhjen-e-keshillit-te-ministrave-date-23-nentor-2017&page=1

By Selman Fettahoglu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Page 3 of 4312345...102030...Last »

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: info@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP