Blog

Nov
13

Klasa 9A në Bashkinë e Tiranës

“Pro, kundër, abstenim, me nxënës të shkollave të Tiranës. Nesër do jenë ata që do të marrin vendime për qytetin, si këshilltarë në Këshillin Bashkiak”, kështu është shprehur Kryetari i Qarkut Tiranë, gjatë një vizite në Këshillin Bashkiak të Tiranës, të nxënësve të klasës 9A. Nxënësit e klasës së 9A zhvilluan një takim me Kryetarin […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Nov
13

Shëtitje në Llogara me vajzat e klasave të nënta

Në datën 3 dhe 4 nëntor u zhvillua në Llogara një ekskursion me vajzat e paralelit të klasave të nënta. Nisja u bë nga ambientet e shkollës me një autobus mjaft komod. Të qeshurat, këndimi dhe kërcimi nuk u nda gjatë gjithë rrugës. Pasi arritën, vajzat u akomoduan nëpër dhoma dhe më pas shkuan të […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Nov
13

Klasa e 9D te Fushat Multisportive në Parkun e Madh të Liqenit

Një aktivitet jo vetëm zbavitës dhe i bukur, por edhe mjaft i shëndetshëm, ishte aktiviteti sportiv i zhvilluar nga klasa e 9D në Fushat Multisportive në Parkun e Madh të Liqenit. Ky aktivitet u zhvillua me ndihmën dhe bashkëpunimin e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit, Bashkia Tiranë. Përveç argëtimit në ajër të pastër, aktiviteti synonte […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Nov
13

Klasa 9G vizitë në Ministrinë e Bujqësisë

“Mësimi më i rëndësishëm i botës” Në kuadër të aktiviteteve që zhvillohen për të shënuar Ditën Botërore të Ushqimit, ditë që këtë vit i kushtohet Ushqimit dhe Migracionit, nxënësit e klasës së 9-G të shkollës “Turgut Özal” zhvilluan në Ministrinë e Bujqësisë një takim me temë “Mësimi më i rëndësishëm i botës”. Përmes këtyre diskutimeve […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Nov
10

Të dhurosh libra është dyfish bujari

Edukimi i mendjes pa edukimin e zemrës nuk është asnjëherë i plotë, ndaj me nxënësit e shkollës organizohen aktivitete të shumëllojshme, të cilat e plotësojnë edukimin dhe lënë gjurmë në formimin e tyre akademik e kulturor. Në vijim të bashkëpunimit me Bashkinë e Tiranës për të dhuruar libra për bibliotekat e shkollave të reja të […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Nov
10

Parapërgatitje për Olimpiadat e Epokës

Filluan edhe për këtë vit shkollor olimpiadat me nxënësit më të talentuar në lëndët si: matematikë, fizikë, biologji, kimi, kompjuter, anglisht dhe turqisht. Këto olimpiada do të finalizohen në fund të vitit shkollor në universitetin “Epoka”, ku zhvillohet faza finale. Gjithashtu nxënësit e klasave të  9-ta, do të kenë mundësinë të konkurrojnë në Olimpadën Kombëtare […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Nov
07

Gjysmëfinalja e Konkursit të Vizatimit

Një jetë e mirorganizuar brenda këtij komuniteti të madh nxënësish, në shkollën tonë, u jep mundësi të gjithë fëmijëve të zhvillojnë aftësitë e tyre në çdo fushë të artit. Nxënësit e klasave të 4-ta, të 5-ta dhe të 6-ta, morën pjesë në gjysmëfinalen  e Konkursit të Vizatimit. Talenti u derdh në letër me ngjyrat e […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Nov
07

Konkursi i veglave muzikore

Muzika, arti që pasqyron jetën dhe shpreh ndjenjat e mendimet me anë të tingujve, vjen në shkollën tonë dhe përmes konkursit të veglave muzikore, i cili realizohet për herë të parë në kolegjin “Turgut Ozal”. Ky konkurs që zhvillohet në vijim të konkurseve të tjera që zhvillohen në Muajin e Artit dhe Letërsisë, synon përzgjedhjen […]

By erjona saqe | Lajme
DETAIL
Page 5 of 44« First...34567...102030...Last »

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: info@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP