Lajme kryesore

Nov
04

Dita e Hapur në luftën kundër bullizmit

26 tetori ishte për shkollën tonë Dita e Hapur në luftën kundër ngacmimeve, lëndimeve apo siç njihet tashmë me termin e ndërkombëtarizuar, bullizmit, fenomen ky mjaft i përhapur te fëmijët, të rinjtë dhe më gjerë në shoqërinë tonë. Kjo është edhe arsyeja kryesore pse BE dhe Këshilli i Europës ndërmorën hartimin dhe zbatimin e një […]

By erjona saqe | Lajme kryesore
DETAIL
Oct
24

Panairi i Ushqimeve

Panairi i Ushqimeve është një nga aktivitetet më humane, i zhvilluar nga përfaqësuesit e Klubit “Shpresa” në bashkëpunim me Drejtorinë e shkollës dhe prindërit e shkollës sonë, me qëllimin madhor; krijimin e një bote më të mirë e me më pak varfëri dhe vuajtje. Ky aktivitet i përvitshëm, ka si synim ndërgjegjësimin e të gjithë […]

By Imelda Prençe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
19

Muaji i Artit dhe Letërsisë

Me trokitjen e Tetorit, Muajit të Artit dhe Letërsisë, në shkollën tonë fillon një maratonë aktivitetesh e konkursesh. Konkurset e Fjalës Artistike, Krijimit, Këngës, Artit Skenik dhe Artit figurativ, janë nga veprimtaritë më të dashura për nxënësit. Motoja “Gjuha mban gjallë shpirtin e një kombi”, do të shoqërojë aktivitetet kryesore që do të zhvillohen përgjatë […]

By Selman Fettahoglu | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
11

Seminari i parë i Klubit Shpresa për vitin shkollor 2017-2018

Tashmë në shkollën tonë të kontribuosh në bamirësi dhe të ndihmosh të tjerët është kthyer në një traditë, në një prej vlerave që na përfaqëson. Në shërbim të kësaj nisme, Klubi Shpresa përpiqet me të gjitha forcat që të arrijë të përmbushë të gjitha objektivat e planifikuara. Edhe për këtë vit shkollor u zhvillua seminari […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
06

Kontribut për shkollën “Ardian Klosi”

Të kontribuosh në të mirë të arsimit, është ndihmë në të mirën e vendit. Bashkëpunimi më i fundit i shkollës sonë në këtë drejtim, me Bashkinë e Tiranës, ishte një projekt i dobishëm dhe mjaft frytdhënës. Ishin nxënësit e klasës 6E, ata të cilët e realizuan më së miri këtë projekt duke treguar bujari, gadishmëri […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
03

Intervistë me nxënësin Kesler Mziu, fitues i vendit të parë në konkursin Kangaroo Global Linguistic (KGL)

Klubi i Medias i mori një intervistë nxënësit fitues të Kangaroo Global Linguistic (KGL) për grupmoshën 10 vjeçare, Kesler Mziu, për ta pyetur mbi emocionet dhe mbresat e tij nga konkursi që zhvilloi vetëm para pak ditësh në Greqi. Intervistuesja: Përshëndetje Kesler! Kesleri: Përshëndetje! Intervistuesja: Ti sapo je kthyer nga Greqia, ku more pjesë në […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Oct
02

Trajnim për luftën kundër bullizmit dhe ekstremizmit në sistemin arsimor në Shqipëri

Ekspertë ndërkombëtarë të Këshillit të Evropës dhe 13 trajnerë lokalë kanë ofruar asistencë direkte për 21 shkolla pilot në gjithë vendin, ku një ndër të përzgjedhurat është edhe shkolla jonë, në lidhje me veprimtarinë “Lufta kundër bullizmit dhe ekstremizmit në sistemin arsimor në Shqipëri”. Në këtë trajnim mësuesit morën njohuri mbi konceptet e bullizmit dhe […]

By erjona saqe | Lajme . Lajme kryesore
DETAIL
Jun
15

Roboti i kolegjit konkuron në USA

Dy nxënës të klasës së tetë, Metjon Agastra dhe Patrick Kola, gjenden duke prezantuar robotin e tyre ambientalist në Olimpiadën Genius në Oswego, New York. Projekti i tyre quhet Cannon Shooter dhe hyn në kategorinë e ambientalizmit. Metjoni dhe Patricku po konkurojnë së bashku me 1253 nxënës të tjerë nga 111 shtete të ndryshme të […]

By Selman Fettahoglu | Lajme . Lajme kryesore . Postimet kryesore . Posts
DETAIL
Page 1 of 2312345...1020...Last »

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: info@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP