Uncategorized

May
14

Përfaqësim dinjitoz i nxënësve të Kolegjit “Turgut Ozal” në olimpiadën “Cogito 2020”

U zhvillua në datën 8 maj Olimpiada “Cogito”, e cila është kthyer tashmë në një traditë për kolegjet “Turgut Özal”. Prej 9 vitesh radhazi nxënësit tanë testojnë njohuritë e tyre në lëndët shkencore si Matematikë, Fizikë, Biologji, Kimi, TIK si dhe Gjuhë Angleze. Në këtë provim marrin pjesë nxënësit e ciklit 9-vjeçar si dhe të […]

By Ergyst Shehu | Uncategorized
DETAIL
Oct
08

Seminari i parë i Klubit Shpresa për vitin shkollor 2019-2020

“Merr një buzëqeshje, dhuroje aty ku nuk ka.” Të sjellim sadopak gëzim e buzëqeshje atje ku ka nevojë. Kjo është motoja e Klubit Shpresa dhe dëshira më e madhe e përfaqësuesve të tij. Të kontribuosh në bamirësi dhe të ndihmosh të tjerët, është tashmë një traditë e bukur dhe shumë e dashur në shkollën tonë, […]

DETAIL
Jun
25

Entuziazëm, ritëm dhe atmosferë festive, mes tingujve të këngëve popullore shqiptare në IFLC Gjermani e Belgjikë

Nxënësja e shkollës sonë Emi Baloshi, mori pjesë në Festivalin e 17-të të IFLC-së, në Gjermani dhe në Belgjikë. IFLC-ja është një festival i organizuar për fëmijë që vijnë nga shtete dhe kultura të ndryshme. Pjesëmarrja në këtë festival është tashmë një traditë e shkollës sonë dhe mundëson shkëmbimin e kulturave dhe eksperiencave ndërkombëtare. Nxënësja […]

DETAIL
Mar
20

Një paradite në fermë me grupin “Frutat”

Jemi në muajin mars dhe çdo ditë e re sjell në ajër ngrohtësinë dhe gjallërimin pranveror. Ndjesitë e bukura që fal kjo stinë i përjetojmë më mirë ndërsa jemi në kontakt me natyrën dhe sidomos për fëmijët këto momente të argëtimit  janë të shumëpritura. Edhe fëmijët e grupit “Frutat” kaluan disa orë të këndshme gjatë […]

DETAIL
Mar
07

Bashkëbisedim me pedagogen e Shkencave Sociale në Universitetin e Tiranës, Znj. Majlinda Keta

“Ngrini ëndrrën dhe pastaj punoni për ta realizuar atë. Unë e dija se do fitoja, sepse e kisha ngritur ëndrrën. Tejkalojeni adoleshencën me pasqyrë dhe bëjeni pasqyrë mendjeje.”, ishin këto disa nga fjalët që Znj. Majlinda Keta, pedagoge e Shkencave Sociale në Universitetin e Tiranës, iu drejtoi nxënësve të kolegjit “Turgut Ozal”, në një bashkëbisedim […]

DETAIL
Feb
21

Në laboratorin e fizikës me klasën e 8B

Kur ndërthuret teoria me praktikën, njohuritë përvetësohen më mirë dhe ora e mësimit bëhet më interesante. Klasa e 8B zhvilloi një orë mësimi ndryshe në lëndën e fizikës. Ora e mësimit u zhvillua në ambientet e laboratorit të fizikës së shkollës sonë, ku u zhvilluan disa  eksperimente të ndryshme rreth temës së mësimit “Refraction of […]

DETAIL

Just how to Understand English

In your employment for students, you are encounter a variety of forms of writing tasks, each with its own requirements. It is not a solution which every homework needs to be posted in time, if you aim to receive any score. The writing isn’t follow. Ultimately, though, remember that great writing doesn’t occur accidentally. A […]

DETAIL

What You Do Not Find out about Business Building Might Jolt You

As you have got your property you’ll not have to be concerned about being displaced or whether your rent is going to be elevated beyond what you are able to afford. You need to understand whenever you can about any property anywhere your organization will be discovered. Get the premises happy to sell off Whether […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP