Uncategorized

Dec
05

Provimet me iPad

 Risitë e shumta që kanë ardhur nëpërmjet teknologjisë, kanë sjellë zhvillime të shumta edhe në fushën e arsimit. Ndër të tjera vlen të përmendet përdorimi i iPad-it, i cili ka nisur prej kohësh në shkollën tonë, gjë që ka mundësuar një proces mësimor më praktik dhe argëtues për nxënësit. IPad-et përbëjnë një terren të përshtatshëm […]

DETAIL

Kampionati i Basketbollit

Ka nisur me konkurencë të fortë kampionati i basketbollit për vajza. Të gjitha duan fitoren… Përgatitjet për këtë kampionat kanë nisur që në fillim të vitit shkollor. Vajzat kanë mësuar çdo teknikë që duhet të përdoret në lojën e basketbollit, për të zhvilluar një lojë sa më të rregullt. Çdo klasë zhvillon dy ndeshje dhe […]

DETAIL

Klubi Shpresa Ndihma Në Zallbastar

Shumëkush nuk e di se pas Malit të Dajtit gjendet një fshat që quhet Zallbastar. Me makinë, nxënësve të klubit Shpresa iu deshën plot një orë e gjysëm për të shkuar. Rruga ishte e lodhshme sepse ishte në gjendje shumë të keqe. Në Zallbastar nxënësit e klubit Shpresa u takuan me familje të varfëra për […]

DETAIL
Nov
27

Pedalim Në Tiranë

Një ditë me biçikleta për nxënësit e kolegjit për të mbështetur nismën e bashkisë “Tirana pa makina”. Ky ishte aktiviteti që u zhvillua me nxënësit e klasave të shtata në kodrat e liqenit artificial të Tiranës. Në koshat e biçikletave nxënësit kishin vendosur shprehje për këdo që do t’i vinte re: “Mbani pastër qytetin” “Stop […]

DETAIL
Nov
25

Jeto Shëndetshëm Në Një Mjedis Të Pastër

Edhe këtë vit shkolla jonë u bë pjesë e aktivitetit  Të pastrojmë Shqipërinë,  Veprimtari masive higjenizuese, në kuadër të shërbimit komunitar të quajtur “Dita e pastrimit”.  Ky është një ndër aktivitetet e shumta që organizohen në shkollën tonë, aktivitete të cilat synojnë edukimin e gjithanshëm të nxënësve. Nxënësit e klasave të nënta, të pajisur me dorashka […]

DETAIL
Jun
02

Njoftim!

Të nderuar nxënës të klasave të 9-ta ! Sikurse jeni ne dijeni, ditën e shtunë, datë 06.06.2015 do të zhvillohet Provimi i Gjuhës së Huaj (Anglisht). Nxënësit duhet që: Të paraqiten në ambientet e shkollës së përcaktuar në orën 08 30. ( Shkolla 9- vjecare “Kongresi I Manastirit “) Të kenë me vete një mjet identifikimi Të jenë […]

DETAIL
Mar
13

TOC Talks

TOC Talks është nismë e kolegjit “Turgut Ozal” për të nxitur nxënësit e tij të shprehin mendimin e tyre në lidhje me një temë që ata e shohin si të rëndësishme. Nxënësit e të gjithë klasave mund të marrin pjesë dhe të sjellin argumentet e tyre para dëgjuesve. Gjëja më interesante është se nxënësit mund […]

DETAIL

Address

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1
Njesia Bashkiake Nr.6
Tirana – Shqiperi

Contact

Phone: +355 69 66 94 411
Fix: +355 42 486-666
Email: secretary@turgutozal.edu.al

Play Our Song

TOP