Lajme

  • Turgut Ozal Social Media

GDS 2

Date: May 4, 2017 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Fundi i muajit prill dhe fillimi i muajit maj është periudha e cila përkon me zhvillimin e GDS-ve (testet me alternativa në të gjitha lëndët) për periudhën e dytë të vitit shkollor. Me anën e këtyre testeve, drejtoria e shkollës dhe mësuesit matin njohuritë e marra nga nxënësit gjatë muajve janar-prill. Këtë vit, testohen online të gjitha…

Me Shume

FESTA E ABETARES

Date: May 1, 2017 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Çdo nxënës i klasës së parë, pas përfundimit të librit të parë shkollor, përjeton një tërësi emocionesh në skenë dhe merr një kujtim të veçantë nga Festa e Abetares. Kjo traditë e bukur që zhvillohet kudo në Shqipëri, nisi edhe këtë vit në shkollën tonë me mjaft entuziazëm. Ishte klasa 1A ajo që filloi e para këtë…

Me Shume

Dita e Verës

Date: March 29, 2017 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Shkolla jonë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Bashkia e Tiranës, me rastin e Ditës së Verës. Nxënësit e kolegjit “Turgut Özal” udhëtuan deri në afërsi të Liqenit të Tiranës, ku dhe u pritën nga stafi i Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit (APR). Programi i nxënësve tanë që u paraqit para publikut të shumtë…

Me Shume

Në Parlament

Date: March 29, 2017 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Nxënësit e klasës së 6-të G, bënë një vizitë në Kuvendin e Shqipërisë, ku u pritën nga z.Ilir Meta, Kryetar i Parlamentit, dhe nga përfaqësues të tjerë të Kuvendit. Fillimisht fëmijët zunë vendet në sallë dhe më pas u  njohën me procedurat e zhvillimit të një seance parlamentare, në të cilën ata vetë ishin “protagonistët”…

Me Shume

VIZITA NË BIZNESE

Date: March 27, 2017 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Të mësosh nga njerëzit e punës dhe duke parë praktikisht punën. Të vlerësosh punën e ndershme dhe profesionistët e vërtetë. Kjo është nga mënyrat më të mira dhe më të sakta të të mësuarit dhe një nga qëllimet kryesore që shkolla “Turgut Özal” ka për nxënësit e saj. Vizitat në biznese të ndryshme kanë pikërisht…

Me Shume

KLUBI I ËMBËL

Date: March 21, 2017 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Ai mund të quhet ndryshe dhe “Klubi i ëmbël”. Është fjala për Klubin e Gatimit në shkollën tonë. Nuk është hera e parë që shkruajmë për këtë klub, i cili nuk është vetëm nga klubet më të dashura e më aktive, por edhe Klubi i Bollëkut. E cilin nuk kanë ëmbëlsuar, me gatimet e përgatitura…

Me Shume

Kampinati i Futbollit për djem, klasat e 8-ta

Date: March 17, 2017 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Një nga aktivitetet sportive të zhvilluara gjatë muajit shkurt ishte Kampionati i Futbollit midis djemve të klasave të 8-ta. Ky kampionat u zhvillua në ambientet e palestrës së shkollës. Në finale dolën klasat 8C dhe 8D. Kupa shkoi te klasa 8D, pas një ndeshjeje të fortë e plot entuziazëm. Përgatiti: Imelda Prenҫe    

Me Shume

Vizitë në Kryesinë e Kuvendit të Shqipërisë

Date: March 16, 2017 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Nxënësit e klasës së parë vizituan Kryesinë e Kuvendit të Shqipërisë, ku u mirëpritën nga  znj.Valentina Leskaj, nënkryetare e Kuvendit të Shqipërisë. Biseda e këndshme që u zhvillua kishte si temë emocionet e veçanta që falin festat e muajit mars. Zonja Leskaj u uroi shumë suksese këtyre vogëlushëve që sapo kanë nisur udhëtimin në rrugën…

Me Shume

Certifikata nga Universiteti i Uoterlusë

Date: March 16, 2017 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Dhjetë nxënës të shkollës sonë janë vlerësuar me certifikatë nderi në provimin e matematikës të organizuar nga Universiteti i Uoterlusë. Provimi u organizua në datën 1 mars në kompleksin “Turgut Özal”, duke qenë se shkolla jonë është qendër e autorizuar për këtë provim. Ky provim organizohet për të frymëzuar nxënësit dhe rritur dashurinë e tyre…

Me Shume

“E diela shqiptare” viziton shkollën tonë

Date: March 15, 2017 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Kush më mirë se nënat e di se sa përkushtim duhet që të përgatisësh një vakt të shëndetshëm dhe njëkohësisht të pëlqyer nga fëmijët. Kjo është sfida e tyre e përditshme dhe përsëri i shohim tek ndjekin nga pas të vegjëlit e tyre, me pjatën në dorë, të palodhura dhe me të njëjtin vullnet e…

Me Shume

Play Our Song