WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (9046, 9058, 9064, 9093, 9101, 9109, 9133, 9289) ORDER BY t.name ASC

erjona saqe, Author at Kolegji Turgut Ozal

FINALJA E ARTIT SKENIK MIDIS KOLEGJEVE

U zhvillua në ambientet e kolegjit “Turgut Ozal” finalja e Konkursit të Artit Skenik midis shkollave “Turgut Ozal” Tiranë, “Turgut Ozal” Durrës, “Hasan Riza Pasha” Shkodër dhe MIST. Në këtë finale konkuruan mes tyre grupet finaliste, që kishin dalë më të mirët e secilës shkollë, për klasat e 6-ta deri Read more…

Klasat e para, shëtitje në Pezë

Në kuadër të procesit mësimor e edukativ, në datën 6 nëntor, nxënësit e klasave të para, zhvilluan një shëtitje në Pezë. Kjo shëtitje, përveç argëtimit dhe shplodhjes së fëmijëve, synonte bashkëpunimin e  tyre me njëri-tjetrin, ashtu dhe njohjen nga afër me natyrën. Fëmijët zhvilluan lojëra të ndryshme, të tilla si: Read more…

Oxford Placement Test

Oxford Placement Test është një test i mundësuar nga shkolla jonë, i cili teston njohuritë e nxënësve në gjuhën angleze. Ky testim zhvillohet për nxënësit nga klasat e 3-ta deri në klasat e 9-ta, në fillim dhe në fund të vitit shkollor, pra dy herë në vit. Metodologjia e përdorur Read more…

Lojërat e inteligjencës

Lojërat e inteligjencës zhvillohen në shkollën tonë si pjesë e socializimit më të gjerë të nxënësve mes njëri tjetrit. Lojërat janë të disallojshme, të gjitha kanë në bazë të tyre inteligjencën dhe shkathtësinë, që për fat të mirë nuk iu mungon nxënësve tanë. Këto janë lojëra, të cilat forcojnë përqendrimin, Read more…

Konkursi i Artit Skenik

Përfundoi mes emocionesh dhe duartrokitjeve të jurisë, të të ftuarve dhe të spektatorëve, faza finale e Konkursit të Artit Skenik, për klasat e 6-ta, të 7-ta, të 8-ta dhe të 9-ta. Loja e arrirë aktoriale e nxënësve tanë, solli në skenë kryevepra të dramaturgjisë shqiptare e asaj botërore. Tematika ishte Read more…

Klasa 9A në Bashkinë e Tiranës

“Pro, kundër, abstenim, me nxënës të shkollave të Tiranës. Nesër do jenë ata që do të marrin vendime për qytetin, si këshilltarë në Këshillin Bashkiak”, kështu është shprehur Kryetari i Qarkut Tiranë, gjatë një vizite në Këshillin Bashkiak të Tiranës, të nxënësve të klasës 9A. Nxënësit e klasës së 9A Read more…