WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (9396, 9457, 9475, 9564, 9606, 9779, 10038, 10141) ORDER BY t.name ASC

Esmeralda Dibra, Author at Kolegji Turgut Ozal

Klasat e shtata, shëtitje në Bosnje

Ekskursioni i radhës në shkollën tonë ishte shëtitja e zhvilluar në Bosnje me nxënësit e klasave të shtata. Nisja prej Tiranës u bë në orët e para të mëngjesit dhe megjithëse udhëtimi ishte i gjatë, duke qenë së bashku, fëmijët e ndjenë më pak kohëzgjatjen e tij. Nxënësit qëndruan në Read more…

Nxënësit e ciklit fillor në kinema

Të jesh fëmijë është një mundësi që të jepet vetëm një herë në jetë. Janë të paharrueshme sidomos çastet që fëmijët kalojnë me njëri-tjetrin. I tillë ishte aktiviteti i zhvilluar me nxënësit e ciklit fillor në kinema. Nxënësit nga klasa e parë deri në klasën e pestë, në ditë të Read more…

VIZITË NË PRESIDENCË

Streha e Parë Vorfnore, Rrugëtim i Humanizmit Shqiptar. “Të bëjmë përpjekje të përbashkëta që fëmijët pa përkrahje prindërore të rriten të shëndetshëm, të edukuar dhe arsimuar, të ndiejnë ngrohtësinë e shtetit dhe të shoqërisë.”, u shpreh Presidenti Meta në veprimtarinë “Java e Fëmijëve pa Përkrahje Prindërore”, e organizuar në Presidencë, Read more…

Të riveshim botën me solidaritet

Nismës “Solidariteti i dhjetorit”, ndërmarrë nga Administrata Komunale e Tiranës, i është bashkuar dhe shkolla jonë. Kjo nismë ka si synim përhapjen e kulturës mjedisore mes gjeneratave të reja dhe promovimin e rëndësisë së  mirëmbajtjes së mjedisit. Ishte kompania “Eco Tirana” dhe përfaqësuesit e saj, që kontaktuan me drejtuesit e Read more…

Qeveria e Nxënësve

Si çdo vit tjetër shkollor dhe këtë vit në shkollën tonë u zgjodh Qeveria e Nxënësve. Ajo i jep zë mendimit të masës së nxënësve për çështje që lidhen me mbarëvajtjen e shkollës, mësimin dhe edukimin e tyre. Për këtë, çdo klasë zgjodhi senatorin ose përfaqësuesin e saj, të cilët u Read more…